Doplata za manje grupe – prednost Oskarovih putovanja

Doplata za manju skupinu je uvjetno obvezna doplata, s kojom je putnik upoznat prilikom prijave i prihvaća ga. Ostvaruje se u slučaju ispunjenog uvjeta, kad je skupina manja od predviđena. Objavljeno je prilikom svakog putovanja posebno, gdje je naveden iznos i uvjet (dakle pri koliko suputnika ga možemo primijeniti). Ako doplata za putovanje nije objavljena, onda je nema.

Doplata za manju skupinu prilikom prijave vam ne naplaćujemo. Ako se ispuni uvjet, 10 dana prije odlaska izdajemo vam dodatan račun. Doplate za manje skupine predstavljaju okvirno 3-7% vrijednosti putovanja.

Prednosti doplate za manje grupe :

  •  brže osiguranje putovanja,
  •  veći izbor i provedba putovanja,
  •  manje otkazivanja putovanja,
  •  izbjegavanje problema prije odlaska,
  •  veća kvaliteta putovanja u manjim skupinama!

Činjenica je, da doplata za manju skupinu nije dobrovoljna, no suputnik s njim ne plaća “više za isto”. Pored svih drugih prednosti suputnik DOBIVA veću kvalitetu putovanja, koju manja skupina garantira.

Ulaganje u veću kvalitetu vašeg doživljaja!

Doplate za manju skupinu je cijena, koja doprinosi tome, da vaše putovanje realiziramo, koje bi inače morali otkazati radi manje potražnje, a to je za suputnika najgora mogućnost.
Više:  Sudjelovanje suputnika-Pobjedimo zajedno

Doplata za manju skupinu je stoga cijena, kojoj suputnik plaća po svojem izboru – da putuje u željenu zemlju i u izabranom stilu. S manjom skupinom suputnik dobiva dodatnu kvalitetu putovanja.

S doplatom za manju skupinu možemo čim prije OSIGURATI vaše putovanje, što predstavlja dodatnu prednost, je tako možete sa sigurnošću računati na njega. Pri daljim putovanjima je to od osnovne važnosti.

Cijene doplate su inače različite, no ne predstavljaju osnovni dio cijene putovanja.

Visina doplate za manju skupinu

Visina doplate za manju skupinu ne odražava realnu visinu dodatnih troškova, nego je iznos, koji nam omogućava, da putovanje s tim bonusom ostvarimo. Visina doplate odražava više troškove određenog putovanja: viši je, ako se radi o putovanjima u udaljene krajeve, ako je putovanje dalje i ako je planirano za manje skupine.

Umjesto zaključka:

Doplata za manju skupinu je potencijalan dodatni trošak, koji pak donosi veliku korist. Najbolje bi bilo, da ga suputnik “prihvati” kao možebitan dodatni trošak već pri prijavi.
Više: Suradnja suputnika – Pobjeđujmo zajedno

Imate pitanje? Javite nam se!

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili pomoć u odabiru idealnog putovanja za vas, slobodno nam se javite, rado ćemo vam pomoći!