Putujete sami?

Ne brinite se, sva putovanja Agencije Oskar su prilika za individualne putnike koji u opuštenom društvu naših grupa brzo pronađu prijatelje i zanimljive ljude koji će s veseljem zajedno s vama uživati u traženju “nečeg više”.
Na dužim putovanjima uvijek je veći broj individualnih suputnika.

Više: Stilovi putovanja

Jednokrevetna soba - da ili ne?

Želite imati svoju sobu? Recite nam to prilikom prijave!
Doplata za jednokrevetnu sobu uključuje sva noćenja, a što je opisano u rubrici “Cijena uključuje” u programu putovanja.

Dijeljenje sobe / Pomoć u pronalaženju “cimera”

Želite li izbjeći doplatu za jednokrevetnu sobu i spremni se zbog toga s nepoznatim suputnikom istog spola dijeliti dvokrevetnu ili trokrevetnu sobu? I to vam možemo omogućiti!

Sustav je sljedeći: prilikom prijave recite nam da ne želite jednokrevetnu sobu i da prihvaćate našu pomoću u pronalaženju “cimera”. Time nas automatski ovlašćujete da vam pronađemo cimera istog spola te prihvaćate noćenje u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi sa suputnikom koji je izrazio istu želju.

Bez obzira na gore navedeno, individualno prijavljeni putnik mora prilikom prijave doplatiti za jednokrevetnu sobu. U slučaju da se individualno prijavljenom putniku pronađe cimer, putniku se nakon putovanja vraća doplata za jednokrevetnu sobu.

Na putovanju promjena nije moguća!

Odgovori na česta pitanja

Jesu li na putovanjima uglavnom parovi?
Kod turističkih putovanja je parova nešto više, okvirno oko 70-80%, a kod Oskar putovanja ih je oko 50-60%.
Ne brinite – gotovo sigurno nećete biti jedini individualni suputnik na putovanju!

Jesu li drugi individualni putnici većinom žene ili muškarci?
Generalni odnos između suputnika i suputnica kreće se otprilike oko 60/40.

Kolumbija-CartagenaIma li na putovanju puno mladih ili starijih suputnika?
Na putovanjima je raznovrsna mješavina različitih uzrasta, pretežno od 25-65+ godina, pa i djeca. Budući da ćete izabrati putovanje u svom stilu, putovat ćete u otvorenom društvu suputnika vašeg stila. Ne vjerujemo da ćete opaziti bilo kakvu razliku u godinama.

Što se događa navečer?
Zanimljivo je i različito. Ako večere nisu uključene u putovanje, to nam omogućava fleksibilnost i daje mogućnost da jedemo lokalnu hranu po vlastitom izboru. Voditelj vam uvijek predloži dobar restoran, a barem dio grupe mu se obično pridruži. Svakako, uvijek se možete pridružiti grupi suputnika i voditelju tako da i tijekom večeri ne trebate biti sami, ako to ne želite. U slučaju organiziranih večera iste su pomno organizirane i pridodaju vrijednosti putovanja. Za sve obroke na putovanju na raspolaganju vam je naš voditelj!

Imate pitanje? Javite nam se!

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili pomoć u odabiru idealnog putovanja za vas, slobodno nam se javite, rado ćemo vam pomoći!