Vaša prijava – u 15-ak minuta do putovanja!

Jeste li se odlučili? Ispunjavanjem prijave na ovoj mrežnoj stranici prijavljujete se na putovanje u organizaciji Agencije Oskar. Smatra se da ispunjavanjem prijavnice prihvaćate odredbe općih uvjeta poslovanja Agencije Oskar. Prijave prima Agecnija Oskar te sve ovlaštene turističke agencije i u pisanom obliku ili telefonski sve do popunjenja slobodnih mjesta.

Više: Prijavnica

Nakon prijave primit ćete dokument Agencije Oskar (račun) u kojem su vidljivi svi podaci o naručenom putovanju i dodatnim uslugama kao i raspored plaćanja te mogući ostali dogovori. S plaćanjem prvog obroka računa smatra se da je ugovor sklopljen. Preostali dio računa mora biti podmiren najkasnije do 10 dana prije odlaska (u slučaju odgođenog plaćanja osigurano osobnim čekovima, kreditom ili trajnim nalogom). Pri prijavi se uz rezervaciju zaračunava 15 EUR naknade za registraciju.

Bitno za prijavu

PRAVOVREMENOST.
Nikad nije prerano! Na prve se prijave za putovanje uvijek primjenjuju najpovoljnije cijene i drugi povoljni uvjeti (plaćanja, popusti). Rana prijava znači da ste osigurali svoje mjesto na putovanju. Putovanje će prije biti osigurano – na njega možemo računati i pripremiti se.

SURADNJA.
Suputnik Agencije Oskar može bitno utjecati na osiguranje ODABRANOG putovanja. Udruživanje u suputničke grupe je zajedničko bogatstvo. Što je dalje putovanje i što je stilski više individualizirano, tim je veći naš uspjeh!

Više: Pobjeđujmo zajedno

INFORMIRANOST.
Pored svih podataka o cijenama i doplatama bitno je da pročitamo informacije o postupku za vize, zdravstvene zahtjeve i sve drugo što je mudro znati pri prijavi. Ne zaboravimo se upoznati s Općim uvjetima poslovanja!

DOPLATE PO ŽELJI
Vaša prijave može biti vrlo brza ako se predhodno odlučite o doplatama po želji.

Više: Popusti i doplate

Imate pitanje? Javite nam se!

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili pomoć u odabiru idealnog putovanja za vas, slobodno nam se javite, rado ćemo vam pomoći!