O agenciji

Oskar travel kao satelit planete Oskar, već 8 godina uspješno kruži turističkim nebom nad Hrvatskom i šire… Od 2014. formalno smo sestrinska tvrtka Agencije Oskar iz Kranja, Slovenija i poslujemo kao subagent osnivačke tvrtke.

Na našim web stranicama ćemo za vas birati aktualna, garantirana i putovanja provjerena osobnim iskustvom, iskustvom naših putnika i vodiča. Sve destinacije opisane iskustvom i sva putovanja krojena srcem naći ćete uvijek i dalje na poveznici Agencije Oskar www.agencija-oskar.si a na ista se možete prijavljivati kod nas našom prijavnicom na putovanje.

Agencija Oskar okuplja šaroliko pleme djelatnika i putnika. Više od 20 djelatnika, povezanih ljubavlju prema putovanjima i stvaranju grupne vizije, kroz koju svatko može biti na putu svog poslanstva, osmišljava vaše priče. U Plemenu se godišnje udruži preko deset tisuća putnika koji se s naših putovanja vraćaju obnovljeni sa iskricama u očima. Zajednička nit su doživljaji, putno bogatstvo i putna filozofija, koja putovanju daje pravi smisao.

Agencija Oskar – turistička agencija sa sadržajem!

Istom zemljom možete putovati u različitim filmovima o putovanju. Oskarova je filozofija putovanja pionirska – putovanjima daje novi smisao i značenje. Iz putnog troška zajedno možemo stvoriti neprocjenjiv ulog u bolju svakodnevicu! Agencija smo s najvećom dodatnom vrijednošću za vaš ulog!

Putujte u svom stilu

S Agencijom Oskar možete putovati u svom stilu! Možete birati između 9 stilova putovanja, a za vas ćemo pripremiti i deseti. Uz praznike i gradska lutanja te klasična i putnička putovanja razvili smo niz autorskih stilova (stupanj 2-5) koji vas uvode u moć putovanja i omogućavaju “puno više”. Kada odabirete stil putovanja, odlučujete o kvaliteti vremena provedenog na putovanju!

Stručnjaci za različitost

Organiziramo sve vrste putovanja – možete se priključiti našoj skupini, a putovanje ćemo pripremiti SAMO ZA VAS!

Naše zemlje poznajemo odlično; vodimo vas u skrivene kutke i ozračja koja tvore sol doživljaja s putovanja. Najradije vas povezujemo sa znatnim različitostima, gdje zemlju možete najbolje osjetiti i doživjeti!

Za istu cijenu s nama možete na trostruko putovanje – zemljom, u zemlju te istovremeno u same sebe.

Kupnja avio karata i poslovni servis

Savjetujemo i posredujemo pri kupnji avio karata.
Organiziramo hotel i sve potrebne usluge za vaše privatno ili poslovno putovanje. Pomažemo pri prijavi ili organizaciji puta na sajmove i kongrese.
S veseljem ćemo biti vaš putni povjerenik – sve možete organizirati na jednom mjestu! Kada jednom upoznamo vaš ukus, sve je lakše. Uživajte u prednostima u kojima uživaju naši članovi i suputnici.

Osobni odnos

Odlikuje nas osobni pristup putniku, kvalitetno savjetovanje glede odabira putovanja, tankoćutna organizacija i izvođenje putovanja. Svakome se putniku posvećujemo osobno, osluškujemo želje i pokušavamo pronaći najbolje rješenje. Razvili smo ugodan postupak prijave i suradnje i kod kuće. Kod nas niste samo broj!

Opće informacije Oskar Travel d.o.o.

MBS:  080888667
OIB:  13335727965
Tvrtka:  OSKAR TRAVEL putnička agencija d.o.o.
OSKAR TRAVEL d.o.o.
Sjedište/adresa: Perkovčeva 30 10430 Samobor
Registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod br.:  Tt-13/28745-4
ID kod:  HR-AB-01-080888667
Poslovna banka:  Raiffeisen banka  d.d.
IBAN:  HR5624840081106788644  SWIFT CODE:  RZBHHR2X

Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću
Osnivači/članovi društva: Agencija Oskar d.o.o. Slovenija
OIB 21479787230
Temeljni kapital: 300.000,00 kuna
Osobe ovlaštene za zastupanje: Oskar Savarin OIB: 35812932508
Slovenijia,Kranj Šmarjetna Gora 1a – direktor- zastupa društvo pojedinačno i samostalno
Nadležni sud: Sud u Samoboru

Voditelj poslova: Biserka Fleiss OIB 88851972116

Polica jamčevine broj: 10017968857 kod Generali osiguranja,SI- Ljubljana, Kržićeva ulica 3

Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na putovanje: broj police/ugovor 10019650857 Generali osiguranje,SI-Ljubljana, Kržićeva ulica 3

Dostupni smo na telefon i e-mail:

Mobilni telefon: +385 91 3700 100
E-mail kontakt:
 info@agencija-oskar.hr

Nadležno tijelo čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost turističke agencije u objavljanju i pružanju usluga u turizmu:
Državni inspektorat
Turistička inspekcija
Šubićeva 29, 10000 Zagreb
E-mail adresa: turisticka.inspekcija@dirh.hr