O čemu se radi...

Raznolikost Oskarovih putovanja među putnicima nadahnjuje kreativnost i osjetljivost za detalje. Ovo je velika pobjeda nad ujednačenim masovnim turizmom, ali ujedno je i prilika za nesporazum u očekivanjima putnika. Izradili smo razine / stilove putovanja radi lakše orijentacije. Putopisna kreativnost često je nedostižna, pa je važno pročitati barem Uvod u putovanja radi boljeg razumijevanja.

Stil / razina znači VRSTU filma o putovanju u kojem se nalazite na putovanju; pa znači način na koji ćete putovati. Prema našem iskustvu, odabir pravog stila još je važniji od odredišta. Stoga je važno obratiti pozornost na dolje navedena objašnjenja te za više informacija nazvati Agenciju.

Danas u agenciji Oskar poznajemo 4 stila putovanja:

Stupanj 2 - Oskarov turistički stil

Siguran korak u šarolikost i doživljaj. Dobro organizirano, predvidljivo i klasično putovanje s naglaskom na razledavanju znamenitosti zemlje koje osigurava potpunu opskrbljenost i asistenciju tijekom sveg putovanja kao i putnu diskreciju u grupi… Dodana je veća izražajnost i dinamika, snažniji kontakt sa zemljom i prirodom. Diskretno su uključeni pristupi Oskarove filozofije putovanja i opušten izazov. Kvaliteta smještaja je stabilna, no bez suvišne udobnosti koja tankoćutno podupire postavljeni cilj – dublji doživljaj, šarolikost i dinamiku. Naglasak je na konkurentnoj cijeni, planirane su veće grupe. U slučaju manjih grupa kvaliteta putovanja se podiže! Dvojke osigurava tjelesnu sferu, no njihova usmjerenost već diskretno ulazi u sferu duhovnosti!

Za suputnike koji razmišljaju turistički, koji traže »nešto više«, koji pored dobre organiziranosti i kvalitetnog vođenja žele ne samo upoznati zemlju, već je i barem malo osjetiti i doživjeti.

Stupanj 3 - Oskarova doživljajna putovanja

Stupanje u sferu putnih moći. Naglasak trojki je na suputniku, na doživljaju i kvaliteti putnog trenutka. Temelji zgrade putovanja (usluge, logistika…) još su uvijek zasnovani u granicama stabilne turističke logike, a naglasak je na sadržajnoj nadogradnji i doživljaju! Tankoćutni scenariji i izvedba pretežno su prema Oskarovoj filozofiji putovanja. Suputnik postaje glavni glumac. Glavni se naglasak premješta u ozračje, moć doživljaja i cjelovito doživljavanje suputnika – dakle u kvalitetu putnog trenutka. Optimalne su grupe manje (15-25 suputnika), putovanja su nešto duža, cijena nešto viša, a učinak putovanja je teško usporediv, recimo višekratan s obzirom na turističke dvojke.

Trojke su MOST između turizma i avanturizma. Doživljajna su putovanja siguran skok u jedinstvene filmove o putovanjima i glavnu igru suputnika, skok u sferu sadržaja i putnih seansa. S trojkama putni trenutak možete ugrabiti s velikom žlicom, bez da se značajno morate odreći udobnosti na koju ste navikli.

Oskarova doživljajna putovanja preporučujemo suputnicima koji još uvijek žele dobru organizaciju i kvalitetno vođenje kao i sve što turizam omogućava… no žele se više prepustiti putovanju i njegovom izazovu, neovisnosti zemlje i prekrasnoj prirodi… žele veću spontanost i grupnu dinamiku te PRIČU! Žele igrati igru i zajedno stvarati jedinstveni filmo o putovanju!

OSKAR+

OSKAR+ putovanja nisu ograničena definicijom. Svaki putnički sladokusac ima svoj ukus. Svaki teren ima svoje vrhunce. Slijede OSKAR+ putovanja. Stoga je od ključne važnosti da pročitate Turistički vodič u kojem je navedeno o čemu se radi. Prije prijave, u Agenciji provjerite je li putovanje u skladu s vašim očekivanjima.

Putovanje OSKAR+ u načelu nije ništa napornije niti “teže” od doživljajnog ili turističkog putovanja. Svakako su aktivnija i usmjerena na karakterističnu raznolikost zemlje, šetnje i dodir s prirodom. Spremni smo se odreći naviknute udobnosti kako bismo intenzivnije doživjeli. Naglasak je na priči i iskustvu. Većina OSKAR+ putovanja još uvijek je spremna za SVE.

Putovanja OSKAR+ krase izvrsne grupe putnika, ugodna grupna dinamika, međusobna suradnja i povjerenje.

Imate pitanje? Javite nam se!

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili pomoć u odabiru idealnog putovanja za vas, slobodno nam se javite, rado ćemo vam pomoći!